Totalløsninger

Fra ide til produkt - vi sørger for det hele.

Totalløsning betyder, at vi står for alt omkring din ordre. Fra idé til produkt og lagerstyring. Det hele.

En totalløsning hos RubiNord indeholder:
– Rådgivning om design, materialer mm.
– Seriestørrelser efter behov
– Lagerplads- og styring.
– Levering, når det passer dig
– Én leverandør – én faktura.

 

Sparring og tæt dialog er nøgleord for et godt samarbejde

Har du selv designs og tegninger, så rådgiver og arbejder vi ud fra dem.

Har du brug for sparring, så kommer du til os med dine ønsker, hvorefter vi udarbejder vi designet og står for udvikling, indtil du står med det færdige produkt.

 

Hos RubiNord ligger vi inde med stor viden og ekspertise inden for gummi og compounds.

Særligt inden for det støbetekniske hjælper vi dig i mål med din emner. Ved at bruge af 3D-tegninger rådgiver vi dig om slipvinkler, dellinjer, pakkeflader m.m. Sådan er vi sikker på at opnå både den korrekte kvalitet og det rigtige produkt allerede første gang.

 

Lagerplads til både små og store

Som en del af vores totalløsning tilbyder vi en logistikaftale fra vores faciliteter i Karlslunde. Sammen udarbejder vi en lageraftale, så den afspejler jeres forecast og behov. Vi står for produktion, logistik samt finansiering, således at du som kunde er sikret både tryghed og fleksibilitet.

  • Der er ingen minimumskrav til, hvor mange emner du skal have på vores lager.

  • Du kan bruge det til både store og små serier samt store og små komponenter.

  • Når du skal bruge emner fra lageret, kontakter du os, og så leverer vi hurtigt og fleksibelt – just-in-time.

Mange års erfaring

Hos RubiNord har vi mange års erfaring fra gummiindustrien at trække på, når vi udvikler gummi- og silikonekomponenter. Derfor er vi i stand til at tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte ideer til færdige produkter, hvad enten det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere eller en hvilken som helst anden form for gummi- eller silikonekomponenter.

Internationalt netværk

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid. Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er høj og logistikken er velsmurt.