Industrigummi

Kundetilpassede løsninger til OEM-kunder

Fra idé til færdigt produkt.

Vi kan tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte idé til færdigt produkt, uanset om det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere. Vi arbejder med alle gummityper såsom EPDM, NR, NBR gummi samt silikone.

Med vores knowhow og store viden inden for gummicompounds, specielt støbeteknologi, kan vi hjælpe dig i mål med dine emner.

Samarbejde om den bedste løsning

Har du selv designs og tegninger, så rådgiver og arbejder vi ud fra dem. Vi udvikler også gerne designet sammen med dig, laver tegningerne og rådgiver om materialevalg og er med, indtil du står med det færdige produkt.

Vi har erfaringen til at sikre fokus på høj kvalitet og lav produktionstid. Det sker gennem effektiv produktmodning af emner, som vi opnår ved at lave værktøjet korrekt første gang og dermed sikre høj kvalitet i slipvinkler, dellinjer, pakkeflader m.m.

 

Vi har OEM-kunder indenfor blandt andet

  • Fødevareindustrien
  • Produktionsindustrien
  • Medicinalindustrien
  • Robotindustrien

 

Mange års erfaring

Hos RubiNord har vi mange års erfaring fra gummiindustrien at trække på, når vi udvikler gummi- og silikonekomponenter. Derfor er vi i stand til at tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte ideer til færdige produkter, hvad enten det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere eller en hvilken som helst anden form for gummi- eller silikonekomponenter.

Internationalt netværk

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid. Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er høj og logistikken er velsmurt.