Camro

Med en ny gummileverandør blev der pustet liv i processen

Nogle gange kræver komplicerede problemer nye øjne for at blive løst

Det måtte CAMRO sande, da de stod med en særlig udfordring. Handelsvirksomheden RubiNord, der leverer formstøbte gummiartikler, blev redningen.

”Samarbejdet med RubiNord er gnidningsfrit og ukompliceret. De har et solidt netværk og tilbyder et godt koncept med leverandører både i Europa og Kina. Det fungerer upåklageligt,” siger Frederik Johansen, Technical Project Manager hos CAMRO.

Høje krav til tolerancer

Helt konkret har RubiNord hjulpet med design af kundetilpassede O-ringe samt lavet design og gennemgået konstruktion af værktøj for at kunne lave en membran med høje krav til tolerancer. Samtidig er RubiNord blevet brugt som sparringspartner omkring test af dele og samling af rottefælde.

”Vi stod med et emne, hvor vi havde brug for mere ekspertise. Ad omveje fik jeg kendskab til RubiNord – faktisk via en anden underleverandør – så dem henvendte jeg mig til. Vi gennemgik problemet sammen, som efterfølgende er blevet løst til punkt og prikke,” fortæller Frederik Johansen.

Tekniske know-how helt i top

Ifølge Frederik Johansen fra CAMRO er især RubiNords tekniske know-how helt i top, og løsningerne er gennembearbejdet – fra udvikling til færdigproduceret slutprodukt.

“Steen og Brian har hver deres stærke kompetencer, og der er et utrolig godt makkerpar. Med deres visuelle evner og dybe tekniske indsigt sikrer de, at det, vi rent faktisk taler om, også kan lade sige gøre i praksis.”

 

Ros til RubiNords fleksibilitet

Et eksempel på fleksibilitet fra RubiNord er fra julen 2021, hvor der opstod udfordringer på et slutprodukt. Den 24. december var Frederik i dialog med Steen og Brian, og samme dag modtog han en tegning med forslag til løsning, hvilket blev accepteret med det samme. Produktionen blev sat i gang, og CAMRO modtog de færdige emner den 12. januar 2022.

”Tidligere kunne der sagtens gå uger og måneder, inden vi fik svar fra en leverandør. Og når vi ændrede på småting, så var det helt forfra med hensyn til levering. Oplevelsen og erfaringerne med RubiNord er det stik modsatte. De står altid klar til at rykke, og det skaber kæmpestor værdi,” afslutter Frederik Johansen.