Reverse Engineering

Bestil gummikomponenter uden tegninger

Har du et gammelt emne uden tegning, som du ønsker genskabt i nøjagtige dimensioner?

Så tag fat i os.

Ved brug af 3D-scanning kan vi finde frem til de nøjagtige mål. Scanningsfilen omdannes efterfølgende til en 3D-produktionsfil, som skaber grundlaget for produktionstegningen, så emnet kan produceres i nyt støbeværktøj.

Fra gammel tegning til ny produktionstegning i 3D

Kontakt os, hvis du har en gammel tegning og ønsker en ny produktionstegning i 3D, så laver vi ud fra pdf-tegningen eller skitsen en ny 3D tegning.

 

3D teknologi og ekspertise

Med 3D teknologi kan vi f.eks. scanne dit elektroniske apparat og lave et custommade cover.

Vi gør det umulige muligt ved at sammenkoble vores ekspertise med digitale programmer.

Høj kvalitet og lav produktionstid

Vi har erfaringen til at sikre fokus på høj kvalitet og lav produktionstid. Det sker gennem effektiv produktmodning af emner, som vi opnår ved at lave værktøjet korrekt første gang og dermed sikre høj kvalitet i slipvinkler, dellinjer, pakkeflader m.m.

Mange års erfaring

Hos RubiNord har vi mange års erfaring fra gummiindustrien at trække på, når vi udvikler gummi- og silikonekomponenter. Derfor er vi i stand til at tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte ideer til færdige produkter, hvad enten det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere eller en hvilken som helst anden form for gummi- eller silikonekomponenter.

Internationalt netværk

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid. Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er høj og logistikken er velsmurt.