Lageraftale

RubiNord tilbyder tryghed og fleksibilitet

Logistikaftale

Hos RubiNord kan vi tilbyde dig en lageraftale fra vores faciliteter i Karlslunde i Danmark.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om lange leveringstider, likviditet eller store lagermængder.

Just-in-Time til både små og store

Som en del af vores totalløsning kan vi tilbyde dig en logistikaftale fra vores faciliteter i Karlslunde. Sammen udarbejder vi en lageraftale, så den afspejler jeres forecast og behov. Vi står for produktion, logistik, finansiering og skaber tryghed og fleksibilitet for dig som kunde.

Der er ikke noget minimumskrav til, hvor mange emner du skal have på vores lager. Du kan brug det til både små og store serier samt små og store komponenter. I dagligdagen fungerer det sådan, at når dine gummi- eller silikonekomponenter er færdige, hentes de til Karlslunde, hvor de bliver lagt på lager.

Når du skal bruge fra lageret, kontakter du os, og så leverer vi hurtigt og fleksibelt – just-in-time.

Mange års erfaring

Hos RubiNord har vi mange års erfaring fra gummiindustrien at trække på, når vi udvikler gummi- og silikonekomponenter. Derfor er vi i stand til at tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte ideer til færdige produkter, hvad enten det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere eller en hvilken som helst anden form for gummi- eller silikonekomponenter.

Internationalt netværk

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid. Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er høj og logistikken er velsmurt.