Formstøbt gummi

Vi udvikler gummi- og silikonekomponenter i samarbejde med dig

Vi udvikler sammen

Udvikling består af kompromisser. Det skal både være hurtigt og billigt samt af høj kvalitet. Derfor skal vi finde den rette balance mellem design og funktion.

Hos RubiNord er der ikke langt fra tanke til handling.

Vi er med dig hele vejen fra idé til produkt. Fra rådgivning og sparring, over udvikling med anvendelse af 3D-tegning, design, til prototyper og materialevalg. Og vi slipper dig ikke, før vi har leveret det endelige produkt.

 

RubiNord leverer formstøbte komponenter i gummi og silikone til OEM-kunder.

Vi tilpasser produktionsprocesserne til dit emne, så vi sikrer den korrekte kvalitet.
Komponenterne leveres i de seriestørrelser, du har behov for.

 

Vi har OEM-kunder indenfor blandt andet

  • Fødevareindustrien
  • Produktionsindustrien
  • Medicinalindustrien
  • Robotindustrien

 

Mange års erfaring

Hos RubiNord har vi mange års erfaring fra gummiindustrien at trække på, når vi udvikler gummi- og silikonekomponenter. Derfor er vi i stand til at tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte ideer til færdige produkter, hvad enten det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere eller en hvilken som helst anden form for gummi- eller silikonekomponenter.

Internationalt netværk

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid. Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er høj og logistikken er velsmurt.