Internationalt netværk

Stort leverandørnetværk, men kun én leverandørkontakt

Vi samarbejder med de leverandører, der ved mest om lige præcis deres område, hvilket sikrer, at du får mest mulig værdi for pengene.

RubiNord er One point of Contact, når der skal udvikles og produceres gummi- og silikonekomponenter.

 

Faste og loyale underleverandører

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid.

Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er sikret, og og logistikken er velsmurt.

 

 

Gummi og metal

WELD2Cast Engineering hjælper kunder med at konvertere enkle og komplekse svejsekonstruktioner til letvægtsbesparende og omkostningseffektive støbegods og smedegods.

Dette går hånd i hånd med RubiNords pakningsdele. Derfor har vi lavet et samarbejde med Weld2Cast for at tilbyde vores kunder endnu større fleksibilitet samt kompetent og professionel rådgivning inden for metal- og pakningsdele fra ét samlet sted, nemlig fra RubiNord.
Se i øvrigt pressemeddelelse om samarbejdet her: WELD2Cast Engineering – Presse.

 

Mange års erfaring

Hos RubiNord har vi mange års erfaring fra gummiindustrien at trække på, når vi udvikler gummi- og silikonekomponenter. Derfor er vi i stand til at tale tekniske løsninger og hurtigt omsætte ideer til færdige produkter, hvad enten det er pakninger, membraner, buffer/dæmpere eller en hvilken som helst anden form for gummi- eller silikonekomponenter.

Internationalt netværk

Vi råder over et stort leverandørnetværk bestående af faste og loyale samarbejdspartnere i Europa og Asien. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres forskellige specialer og kompetencer for at sikre den korrekte kvalitet og minimere leverings- og produktionstid. Der er tale om langvarige samarbejdsforhold, så derfor kan vi altid stå inde for, at produktionsprocesserne er effektive, kvaliteten er høj og logistikken er velsmurt.