Om RubiNord

Velkommen til RubiNord A/S

RubiNord er en handelsvirksomhed for formstøbte gummi artikler. Vi er det kommercielle og praktiske mellemled, mellem producenter af compounds, formstøbere og vores kunder.
Vores forudsætninger for at drive denne forretning kommer fra vores tidligere baggrund i gummiindustrien. Med vores bredde erfaring kan vi tale tekniske løsninger, og omsætte ideer til det færdige produkt.

Forhenværende administrerende direktør i kranforretningen BMS er bestyrelsesformand i RubiNord, og sikrer med sine mangeårige erfaring inden for industrien, at virksomheden har de ressourcer, der er nødvendige, for at levere de totalkoncepter som kunderne efterspørger.

“I en verden, der udvikler sig hurtigt, er der brug for totalkoncepter som omfatter rådgivning, innovation, viden, materialevalg og design – for at nå i mål med den helt rigtige løsning, der skaber mest værdi for kunden.”

– Søren Jansen, Bestyrelsesformand, RubiNord A/S.

Provinord-Gruppen

RubiNord A/S er en del af PROVINORD-Gruppen, der beskæftiger 70 medarbejdere, primært indenfor b2b, og som har et omfattende internationalt kunde- og leverandørnetværk.